Thursday, August 27, 2009

bila CONVOFAIR09 melabuhkan tirai...

assalamualaikum eceh..mentang2 la bulan ramadhan kan.hee

lama beno aku tak update blog aku niyh.. nasib baek skang da free sket

semalam ada post mortem ngan suma dak GNC convofair09..

waaa.. sedey2 sebab lepas ni da tak ley nak jumpak dorang selalu..

even tiap2 malam kena turun & penat2 tp cam hepi sebab ada dorang.. hehe tba2 jek terlebey memuji kn..





tengok ar ni.. budak2 sengal ;)






sekor2 muka memang tak ley bla.. kan2??





event manager yang ngah testing2.. pakai matrik kad kot :D





barisan EC & HICOM convofair09





KOMITI JABATAN PERTANDINGAN & PERMAINAN PESTA KONVO 2009



siyes.. sangat2 hepi keja ngan korang suma.. thanx babe



p/s: lepas event.. harusla nak mintak maaf+bermekasih kan:

maaf atas kesengalan & kepoyoan aku
maaf kalo ada telinga yang bernanan dengar nyanyian 'merdu' aku
maaf atas kekasaran bahasa aku.. kadang2 cakap terlupa nk fikir dulu
maaf kalo ada perbuatan aku yang wat korang sakit hati @ mata.. (aku tak nanges k ritu)

mekasih kt EC yang sudi pilih aku untuk menjadi sebahagian dari convofair09
mekasih sebab da ajar aku macam2..
mekasih sebab wat aku ketawa.. sedey pon ada gak taw.. aku taw korang ada ngumpat belakang.. kan2?? hehe
mekasih sebab sudi layan otak gila aku
mekasih sebab wat aku tak menyesal untuk masok konvo..


pasni 0-0 k.. GNC memang terbaek la!!


"what u give.. u get back"

6 comments:

bijen moretti said...

adat berevent..
hahaha..
rindu plak nk joint event..
ciss..

dengan ingatan tulus ikhlas aidilfitri,
bijan selamat

iera wanie said...

waaaa..
terkilan gak tak pat join postmortem..
tp nk wat cme..korg berpostmrtm..
aku terbrg berselubung kat blk..
maafkn aku jugak ea wanie..
huhu~
rindu GNC..

aku said...

~iera..
sama2 la kita..

xpe..t kita wat ar bbukak ke sahur ke.. ramai2..

xpon umah terbuka ummu.. hee

aku said...

alaa..

bijan.. ko da msok bermacam2 event kot dlu..

da tua2 ni.. pencen je la..

haha

*pinky *winky *specky said...

ttbe rse rugi plk x join convo...

hakhakhak ;[

aku said...

ila ni ngada2 toi..

dlu ckp aku bz sgt sbb konvo..

hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails