Sunday, December 19, 2010

Wardah Ilmu First GiveAway

Dah dua kali Dyana tag aku untuk contest ngan giveaway. Dan dua-dua pon lom sempat buat. So, malam ni nak selesaikan hutang-piutang ngan dia. Nice kan? Ehehe



Ni link ke entry cik penganjur. GiveAway


Undang-undang pertandingan.
  1. Mesti jadi follower blog penganjur. Ok done
  2. 'Like' fanpage fesbuk "Best Tupperware". Ok done
  3. Buat satu entry pasal giveaway ni. Haa nak copy paste tadahal kata penganjur.
  4. Tag entry kat lima orang: Zureen - Najwa - Zophoro - Pipah - Kak Asma
  5. Tarikh tutup: 31 Disember 2010. Ok belom expired lagik.
  6. Isi borang penyertaan dengan tinggalkan link kat ruangan komen. Dah jugak


Cik penganjur kata hadiah adalah misteri. Jeng jeng jeng



Kalao dah rezeki, tak ke mana (Ayat penyejuk hati) ;)




nota-kaki: Rasanya memang ramai yang suka pakai brand Tupperware ni. Memang jadik pilihan mak-mak. Dah lah tahan lama, warranty lak seumur hidup. Berbaloi-baloi. Dah order satu bekas air Tupperware ngan Kak Ani, entah bilalah boleh dapat.

1 comment:

Dieyna said...

done... minat tupperware brands jugak yer.. order online ngan akak je.. gerenti dapat hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails