Thursday, May 5, 2011

Exam 1

Done with my first paper, Malaysian Studies. Huhhh, paling gua tak tahan omputeh wehhh. Nak menghafal Rukun Negara pon berbelit-belit lidah. Yang aku ingat yang pertama dalam omputeh BELIEF IN GOD. Yang nombor dua sampai lima aku da tak ingat. Melayu punya kompemlah aku ingat. Kalao tak ingat tu macam oang Islam tapi tak ingat Rukun Islam.



Allahuakbar! Merdeka!!






Next week, aku boleh bayangkan hidop aku macam mana. Mngkin da tak serupa manusia. Paling gelabah, tu haa Mandarin. Satu perkataan pon aku tak paham wehhh. Kurang-kurang subjek laen tu dalam rumi, ni aku pon tak tau banyak garis pusing sana pusing sini ja aku nengok ;(



Dah send timetable kat kak aku suh pass kat mak pak aku kat kampung. Mintak doakan ngan bacakan yasin. Nazak sangat dah aku ni.

3 comments:

Faraheen Hazirah said...

good luck! eh, mandarin ade plak final ek?

izt said...

good luck! orang cina kata jia you jia you!

Artakuzz said...

gudluck awok...
awok sure blehnya...
wani kott...
hehe..chaiyok2..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails