Tuesday, May 24, 2011

Nur, Adam dan Aidil!

Kelmarin 2 movie aku marathon sekali ngan rumet, Zureen ngan CikMinn kat BigCinema Sitiawan. Kat sini lagi senang dari kat TGV Jaya Jusco Ipoh sebab toksah dok risao ada tiket ke tak. Movie koi 5 petang, ak beli koi 4.45 petang pon fully kosong lagi hall. Nice kannn, sama la macam kat Kulim dulu.





5.00 petang








7.45 malam



Ni lagu paling aku suka dalam Nur Kasih the Movie




Nak review pon buat penat aku ja nak karang ayat. Macam-macam review aku da baca sebelom tengok dua-dua movie ni. Fast5 takyah cakap memang terboek. Aku pon naek lelah nak rempit sekali dalam wayang.

NurKasih lak laen orang laen rasanya. Sebab da baca review, tau je yang Mamat nak dermakan jantung kat Adam. Betol la kalao kita nak bagi hadiah kat orang, kita bagi yang kita paling sayang. Sayang seket ke banyak tu jatuh pada niat masing-masing.

Setelah Adam berjaya mendapatkan kembali cinta Nur, setelah Aidil mendapat kepercayaan Aliya dan setelah Sarah benar-benar telah insaf.. Apa lagi yang sanggup dikorbankan demi cinta?

2 comments:

Faraheen Hazirah said...

jauh tak sitiawan tu?

seliparburok said...

hmm, rasanya ada la dalam 45 minit. sbb byk traffic light kan otw nk ke manjung nuhhh. kalao p nk tgk muvi, ok la p situ. tapi kalao nak mkn2 o shoping2 skali, mmg jj ipoh la better kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails