Sunday, November 22, 2009

sorga la kejap..


bila da abes exam..


haha.. tipu jek!! one more paper to kill~~ lalala. 5 paper sudah ditumbuk halus2 jadi sambal belacan.. tak nak pk banyak2 apa yang aku da jawab..

let by gone be by gone la kan. tapi kalo ada yang ter"repeat" next sem mau mampos jugak aku nangis guling2

mechanical engineering design 2 tadi aku jawab terketar2.. ley lak lupa camno "recipe"dr azmi~~ aishhh. abes exam.. harusla la kan suma da bising2 ley jawab ke tak.. diam2 sudey.. pastu zophor cakap aku cam cool jek.. ley jawab ke tak?? haha.. dalam hati ni siapa yang tahu kan.. soklan no3 aku memang lompong abes la.. risau gak la tapi dalam hati jela T_T


pastu malamnya.. aku, ila ngan zophor menonton ini





malas nak review filem ni camno~~ cewahh.. cam penah lak kan aku review filem yang aku tengok kat blog aku

korang ley click sini sini pon boley kalo nak taw apa tu senario the movie episode 2

berapa rate aku nak kasik~~ hmm.. 2/5 boley tak?? bukan nak komdem tapi lawak dorang cam lawak gedik.. *aku lagi sanggup terima gedik fazura ngan maya karin dalam pisau cukup* aksi dorang pon kadang2 lebey2 plak kan.. kalo aku gelak dalam panggung 2 pon tak la seikhlas aku gelak time tengok papadom dulu~~ tapi maybe 2 style dorang wat lawak kot pk positip.. hee



p/s: ada benda tak besh jadik malam 2~~ baca next entry~~

p/s 2: rumet saya ada paper las hari ni... chaiyok2~~ kita sentiasa doakan awak k!! *poyo la plak ayat aku*

2 comments:

MILLION DOLLAR GUY said...

senario dah xlaku la oiii

wani said...

cet.. biaq ar. yg pentng sukak suki ja.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails