Thursday, June 3, 2010

usai sudah!

da selamat pon menjawab paper CAE tadi.. ramai gak yang dah balik~ yela pasni risaukan intern pulak. huhu.

tapi yang pasti syabu-syabu sudah.. oblong taman maju sudah.. rbtm selasih pon sudah *aishh.. suma pon makanan sajok* takpela.. kata intern 'jauh' kan.

8 bulan ni mesti rindu semua oang. nak-copy-esaimen, gelak-walao-tak-lawak, penin-pala-ngan-etp, test-yang-tak-ley-nak-berlambak-lagi, projek-yang-sok-nak-hantar-harini-tak-statstat-lagi~

sama-sama kasih kat geng-geng studi.. makan sekali, balik sekali, gelak sekali, nganjengkan oang sekali --- dengan slogan kita: ITU HAK INDIVIDU! ;)







zopo-zureen-najat







agak-agak?!







mok & lolipopnya







mal & webcamnya







ohhh.. ada ramai lagi. sowi tak sempat nak snap gambar bebanyak ;( belle, kalai, nadhir 'perghhhhh', non-kosmet seperti DEWA!!!, haaa masok-masok shuffle. nais ah korang.








pasni tolonglah!! KATAKAN-TIDAK-PADA-TEXT-BOOK

3 comments:

NurulAtiqah said...

akhirnye upload juga gmbr sweet N*** itew~alololololo~
'abg' wangsa maju tgu~~~
semuanye hak individu okay~

*pinky *winky *specky said...

welcme to dunia intern...

waktu intern = wktu gmok

wuahahahaha~~

Nurul Najat Ahmad said...

wani, update blog slalu, ak akan slalu jd silence reader @ stalker ko n zurin tyme intern nti, miahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails