Wednesday, June 9, 2010

hai gadis kilang!

Siot punya Atiqulley~ title atas tu ayat first dia say hi hi kat gtalk bila aku online tadi. Taw ah kau sekarang da up! Tinggi sampai langit! Hakhak. Mamat KLCC la katakan ;) Moga selamat la kau ngan Mr Azman. heee~


DAY 1 --
Cuak kot! Neves oh. Malam siap iron cantek-cantek baju nak pakai sok. Bangun tak yah cakap bukan maen awal kot. Kalao kat utp, kelas koi 8 pagi, 7.45 pon boleh taram bangun lagi. Tu pon kalao nasib baek bangunlah, kalao tak kirim salam jela ;P

Mekaseh kat AcabNad yang sudi angkut aku ngan Zureen. Terima kaseh daun keladi yek, sudi-sudikan la tolong lagi~

Bab baju memang semangat wa cakap lu. Kalah pakai pi kelas PCS! Haha. Ambik kau lalu kantin je da ramai yang meng'usha'. Ni wat gua malooo-malooo kucing ni~ miow miow. Lalala. Dalam hati -- takpa-takpa tunggu la sok, memang jeans, t-shirt jela. Titik

Hari first ngan second memang 'orientasi' jek. Siyes ngantuk, talk pasal kualitilah, keselamatanlah, peraturanlah. Tapi da namanya pon kilang, memang pentingla sangat-sangat semua ni! Staf pon sampai 2000 orang~

Balik kerja, dia punya penat macam wat kerja buruh lak. Koi 11 da krohhh krohhhh krohhh. Selamat malam dunia~





Celestica. Time usha-usha jalan






Senyuman paling manis tapi sebelom stat 'orientasi' lah





Gadis-gadis kilang. wa-zopo-zureen-ummu-nadia

4 comments:

muhd faiz said...

owh!
muke2 first time yg x pernah aku kenali dulu.

wani said...

haha.. ko pon yg x penah aku kenal

haha

neyza asmaniza said...
This comment has been removed by the author.
neyza asmaniza said...

hi..sy nak tnya.dresscode bebas ke?klau first day tue g pkai tshirt n jeans ke boleh?sy pun akan intern kat kilang yg sama :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails