Saturday, October 2, 2010

Orang baru

"
Ehhh kalao ambik maternity leave 2 bulan, dapat gaji tak? Hmm rasanya dapat. Wahhh besh la cam tu. Dah la cuti tak wat apa pon, dapat duet lak tu. Tapi kan, payah kot nak jaga baby, tak masok bab pantang lagi. Mecam-macam tak ley nak wat. Ti da start kerja lagi lah, nak pi kerja, nak settle baby. Kan payah tu. Hermmmm..
"



Ini minggu lepas punya cerita~ Pi tengok Kak Mira yang bari je lepas bersalin Syawal ke-4. Dapat baby laki. Suka ler diakan, dah la anak sulung. Tahniah. Yang memang dinanti-nantikan ni :)


Mata ada seket sepet. Tapi sepet mestila cam bapak dia kan, takkan la macam ponci lak kan. Hakhak *jangan marah ae..*




Ni la dia Muhammad Amar Mukhriz




Mak baby~



p/s:

~ Ohhh.. Baruku tahu apa maksud PONCI -- PON** CI** rupanya. Kahkahkah

~ Kak Mira!! Nanti jangan lupa datang kerja ae.. Huhu. Tiap-tiap hari kena buli ngan Liew ('0~,)




2 comments:

lipan the malicious said...

oi2..kuang ajo..mntg2 aku jarang bc blog org,ske2 ati publiv name aku..cis2.haha

wani said...

kah3..aku mmg suka nk membahan ko kot~ nice

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails