Sunday, October 31, 2010

Sebut saja di mana. Kami pasti sampai!

Inilah prinsip kami CELESTICOS TRIBE!! Terboekkk. Hakhak. Poyo sangat ah nak pronsip-misi-visi bagai kan. Tapi betul! Tak tipu! Ajak la tengok wayang ke, nashmir ke, boling ke, karok ke, TENGOK BOLAAAAAAAAA ke, insyaallah, semua pon tadahal. No prob. Okek. Beyeh. Boleh-boleh. Tak kesah. Jangan tak taw, melawat orang bersalin pon leh masok dalam agenda taw


Ni stori malam Jumaat lepas. Ole-ole Super Bowl, Landmark Kulim. Macam biasa, first game, nampak la macam memberi persaingan seket kan. Masok second game, hampeh.



Majulah sukan untuk negara. Peace *abaikan sepah-sepah di belakang yer*



Okayh.. Ni kasar Dorang maen bontot la pulak




Zopo dengan temanya "Ganas Mutu Keunggulan". Ehhh silap-silap "Gaya Mutu Keunggulan" ;)
Najwa dan tudung syria nya. Pertama kali ke public, mungkin.



Adakah ini lambang cinta adik kecik pada 'abang'nya? Sila jawab! Haha



Aik memang menang gaya malam tu. Ohhh lupa, menang kaki slim jugak



Dalam satu malam, beliau telah bertukar dari tahap beginner ke intermediate. Kata beliau "Terima kasih kepada rakan-rakan yang menyokong selama ini. Muahh-muahhh"



Maen cak-cak dengan Ponci




p/s:
1. Korang-korang, aku tak marah pon dengan korang taw. Kalao jumpak, jangan la tak tego. Sedeh taw. Hehe

2. Hiss - - Sah-sah porno abes lah. Perghhhhhhhhhh wa cakap lu. Selak sana selak sini. Melingkar sana melingkar sini. Weeeewittt. Kalo tanya ranking, 2/10 je gua kasik.

3. Seminggu takdak SV. Habis la aku demam rindu sama liew. Gagagaga.

3 comments:

NurulAtiqah said...

owh wani2 ko mmg silap besarlah amik gmbr aku yang tu post kt blog ko!!!
kenapa?????peha besar buluh meriam taw~~
neway...p/s:
1. Korang-korang, aku tak marah pon dengan korang taw. Kalao jumpak, jangan la tak tego. Sedeh taw. Hehe
can you explain more?

lipanboy said...

haha..siyes gambo aku ngan ko tuh smart do..rotate tuh jadi lg style..i loike..haha..
p/s : 1. Korang-korang, aku tak marah pon dengan korang taw. Kalao jumpak, jangan la tak tego. Sedeh taw. Hehe
can you explain more???

Meister said...

Korang-korang ke, awak-awak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails