Wednesday, November 10, 2010

TAK SUKA WEH SELSEMA NI ;(

Masok hari ni, dah 2 hari gua MC (Selasa & Rabu). Hari Selasa p kerja lagi, bajet ok-ok je walhal bangun pagi anak tekak da rasa perit semacam. Nak masok tengah hari, terus cakap ngan Liew nak half day - selsema punya pasal. Dia cakap mc je. Siap halau-halau aku balik! Haha. Hambik kau, sampai esoknya gua sambung mc. Dari dok sok-sek-sok-sek sambil sebar virus kat kilang tu, baek gua dok rumah diam-diam, makan ubat segala warna tarik kain selimut. Kroh-kroh-kroh ;)

Ubat perlu dimakan -- Ubat selsema (aku mintak yang paling power, sure-sure yang mengantuknya, tak kesah la asal cepat baek), ubat sakit tekak (yang ni aku suka, sedap!), ubat demam, vitamin C. Siapa cakap sakit tu syiok?!





Gatai tangan lagi tengok gambar lama. Found this pic.
Well, Spot the Difference!! Hehee

Ni coursemate aku, Moh. Very-superb-pandai wa cakap lu! *Sambil tabik spring sama dia*

6 comments:

Najwa said...

takik spring tuh cmner wani??? =p

seliparburok said...
This comment has been removed by the author.
seliparburok said...

haha.. typo la wa..

aku da btolkan 2 ;)

muhd faiz said...

'suka makan tapi nak kurus.. hohoho. that's totally me!!'

Mohaimin Mokhlis said...

omg
feymes nye aku smpi masuk dlm blog ni!
haha
setahun lepas ni. ingat lagi. haha

seliparburok said...

moh: haha. sj je edit sket2. promot kan ko. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails