Wednesday, March 30, 2011

Free Big Breakfast at McD

Tawaran sampai esok sahaja!





Tapi kalao kira kudrat nak berbaris, memang macam tak percaya sanggup berdiri dekat sejam semata-mata tawaran 5 hengget ni. Sampai muncung pon da boleh buat sangkut baju. Ramainya manusia masyaallah, sampai ke luar pintu McD. Penat nak berzikir.


Buruk gila muka. Tu pon nasib baek da gosok gigi.



Zureen-Najwa-Ida



Pompuan ni memang, tak pernah tak hepi-go-lucky! ;)




Senang je, koyak la kupon McD ni dari surat khabar, takpon print. Belanja rm5, beli la apa-apa tak kesah set atau ala-carte (baik beli air sebab set big breakfast ni takdak air). Dan dapat free 2 set Big Breakfast. Dan dan sorang yang beratur cuma boleh pakai 1 kupon saja.

2 comments:

NAZREE said...

Gile memang gile!
Ape yang best beno McD ni?

Kopitiam yang aku usahakan lagi best dari McD kat Muar kot~ hehe~

seliparburok said...

haha. sbb ada promotion je pon. kalo tak , takdak mknanya nk p bekfes kt mcd. baek ak pekena teh tarik ngan roti tlo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails