Thursday, April 21, 2011

Twitter dan selipar

I do follow HanisZalikha in twitter. Yeahhh I love to follow orang glemer. Apa ingat jadik blogger takleh glemer ka? Tengok redmummy, kan da kaya sekarang.



Ok, back with HanisZalikha. She asked this question.

;
;
;






Ada yang reply macam ni.

;
;
;


Fine laaa, aku pon setuju.








But then, this reply came out.

;
;
;


Terus erkkkk..





Then, she also asked the same, but from women side. Haaa, terus dok beratur yang reply.








Tapi kannn, macam yang pompuan tengah tu kan, what do you expected from her to wear under her feet?






Nak cakap lawa tu, HARUS la tak kan!! Tapi kalao pakai baju kurung pi kelas, 'dia' memang selalo ja rembat pakai dengan selipar. Hey, that's 'her'!! Peace.



1 comment:

NAZREE said...

i hate guys who wore authentic cloth and branded cloth, in reality.they don really have enough money to buy them! (pakai duit mak bapak sebab nak bergaya).

I hate gurls who wore tudung (yang yuna selalu pakai), nampak buruk!!

pakai selipar pun ok je, asalkan yang tidak nampak kejambanan disitu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails