Monday, January 25, 2010

hari ni kena bangun awal.. no more snooze alarm sampai 20 30 kali~~

tak macam semester lepas.. mission aku telah BERJAYA. wahaha ai telah berjaya ke kelas pada hari pertama okayh *tapi bagi korang mesti apa yang nak diherankan. kan kan??* sem lepas bukan taknak pi kelas taw tapi sibok seket.. *kunun-kunun la*


haaa.. jangan tak taw aku da tukar rumet taw. bukan gadoh or tarik-tarik rambut ngan che nah my ever best rumet tapi sebab dia kan da stat intern. tinggallah aku sepi seorang diri


nanti aku tunjuk rumet aku tu tapi skang ni still malu-malu semut lagi ngan dia. aku kan alaa-alaa macam pendiam gitu.


p/s: sapa yang cakap last sem aku pi tengok wayang hari first kelas?? T_T

3 comments:

zureen-chan said...

ko tak nak introduce hosmet baru? hihi..

wani said...

kalo introduce hosmet laen xpa...

kalo introduce ko takot t abg bob ckp aku nk promot ko lak.. hehe

;)

zureen-chan said...

hahaha..xpe2..aku tak nak publisiti..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails