Monday, February 22, 2010

rumet i ni suka kasik i gemok la..

status gtalk tak ley bla~~ lalala



minggu lepas dapat yang niyh.. nama dia aku da tak ingat.. crumble apple kot. tapi epal tu masak ngan brown sugar pastu letak nestum kot *haha nampak sangat pandai makan jek* tambah ais krim. nyum3~~ *tapi terpaksa makan cepat-cepat sebab ada kelas ManTech*




semalam lak dapat bubur nasi ayam. da la lunch pon aku makan roti ngan megi jek. ni la namanya rezeki bergolek.. haha thanx kak mui
0_o




p/s: agaknya muka aku ni ada muka lapa tak makan setaon kot ;)

p/s2: harusla amik gambar pon sembunyik-sembunyik.. kang kak mui mesti fikir apa la kejadahnya budak ni~ aku bagi makanan suh makan bukannya tangkap gambar. kui3

p/s3: berani letak status macam tu sebab kak mui tak dak gtalk aku. ngan tak taw blog aku ni. maybela(?) tapi kalo tetiap hari aku dok bukak blog ni.. agak-agak dia perasan tak?? huhu

4 comments:

zureen-chan said...

aku nk repot kat kak mui..
kak mui,,,~~

wani said...

oi2.. jgan ar wesh.. mati aku malu ngan dia nnt..

kalo ngan oang laen.. ley gak msok blk smbunyik bwh bntal..

kalo malu ngan kak mui.. alamat aku tumpang blk ko la zureen.. hhehe

mrs camillo said...

mestilah!!! :D xde benda bule sorok dari rumate kot~ :)

wani said...

dulu kalau ngan che nah mybe la kot~~

tapi ngan kak mui masih dlm proses berkenalan *haha..ayat poyos*

but hopefully she didn't read this entry.. waaa maluuu!!

but yesterday i got bihun tomyam~~ lalala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails