Thursday, May 6, 2010

wilayah bergolak

woa! nampaknya gg mechy_jan07 tengah bergolak dek kerna jadual final exam yang macam haremmm~


tapi tak leh nak salahkan sesapa pon~ siapa yang nak expect cae boley kena tarik sampai 2 jun kan.. insyaallah esok masih ada. jangan gado-gado. Allah tak suka. cheer okayh \0/


rite now~ puting-beliung da reda seket. tunggu esok ramai-ramai serbu ACS yer!




one for all - all for one




cilok bukan-pantun dari nash kat gg

Kita nasik sama-sama makan

Kita kelas tolong-tolong cover
Tips exam sama-sama share
Good luck all final exam..

3 comments:

MILLION DOLLAR GUY said...

Aku berbangga aku tiada dalam gambar tu. bagus!!!

penaberkala said...

restoran laksamana cheng ho kah?

wani said...

e-mom: jgn nanges taw kalao bila ko da tua nnti, ko tgk blk gambar tu tp ko xdk pon. hee ;)



penaberkala: yup, 1st dinner reramai cm 2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails