Wednesday, May 19, 2010

yang dah berlalu usahlah dikenang-kenang

okkayyy.. dua paper da lepas.. GETARAN ngan MEKANIK BENDALIR 2. ada lagi empat paper yer kanak-kanak mechi sekalian.

sepanjang studi week ni aku pergi irc *rajin kan?? wakaka* tak mampo ah nak studi nak bilik. panasnya, fesbuknya, blognya, katilnya.. awww semua buat i tergoda taw (;





nampak tak betapa rajinnya saya. mal lak ngah bergosip ngan zureen. ish3










situasi di atas mungkin hanya mampo bertahan 5 minit sahaja.










ini pulak 5 minit yang seterusnya










da mula mengarut. pashmina zopo jadik mangsa







ini bukan solihin taw. ni la kembar dia soleha. muka memang ganas seket ('0-,)


4 comments:

zureen-chan said...

alahaiiii.. ayu nyeee soleha~~

Mohaimin_Ichi said...

boleh berkenalan x dengan soleha?

XP

*pinky *winky *specky said...

haha...

wanie sengal2 ubi ;)p

wani said...

zureen: ayukan? anak sapo ler 2! ngeh3

moh: boley2.. tadak masalah rasanya. dia ni memang jenis well-rounded seket. hee

ila: hehe. alaaa bohsan2. u know meee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails