Saturday, July 10, 2010

JAKUN?!

JAKUN kejap bila dapat online..
JAKUN kejap bila bukak fesbuk..
JAKUN kejap bila bukak blog. wahhh ramainya oang yang updet!


bengong lah kau wani~ siapa suruh balik rumah je terus landing atas bantal

apakan daya. gua banyak kerja la kat kilang! ceit alasan tak ley blah. ayat selalo keluar dari mulut tajol "kau tak payah la wat-wat busy wani oi!" haha.

ini adalah tips okayh --- walaopon anda tidak mempunyai banyak kerja atao senang cakap langsung tidak mempunya kerja.. silalah membusykan diri anda jika tidak mahu dijeles oleh engineer laen.




woi budak-budak-habes-intern! aku tunggu korang sampai bumi kulim pulak okayh



p/s: haritu mak cakap dia mimpi aku balik nak tempah baju kebaya. part baju kebaya tu memang speechless ;) ok-ok aku paham mesti mak rindu aku kan. hakhak. so weekend ni terus terpacak depan rumah. weeeeeee

6 comments:

Mohaimin Mokhlis said...

haha.
baju kebaya?
hoho

wani said...

2 la pasal kan..

cm xley caya je~ hehe

~kuyam~ said...

beta dtg melawat blog seliparburuk ini :D
slmt intern wani
krm salam kt semua
pesan kt zureen mkn byk2 ye
:D

wani said...

hakhak.. sejak intern ni ko da naek pangkat jadi beta eh..

selamat kt ko gk...

ak da smpaikan pesanan ko tuyh~

diriku said...

he2..smpai termimipi2..rndu sgt lh 2..

wani said...

haha.. mungkin la kot. tapi malu nk ckp. ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails