Sunday, February 13, 2011

aku, dia & vintage photo contest

Haiyaaa, ini contest hasil tag dari budak kecik itu anak pakcik Zulkifli.


Nama contest ni 'aku, dia & vintage', dianjurkan oleh tuan tanah komandthetypewriter. Hadiah dia memang gempaklah! Kamera polaroid woot woot. Tarikh akhir penyertaan da nak dekat 25 Februari 2011.






Before:


After:


Kalao tengok dua-dua gambar ni, tak banyak pon aku edit. Klik sana, klik sini terus aku post. Lokasinya kat Kellie's Castle, Perak waktu aku balik UTP convo lepas. Snap by Ila.


Memandangkan tuan penganjur suruh tag tiga orang atao lebeh, aku dengan suka hatinya tag kamu semua yang baca blog ni. Well, yo know who you are rite!









4 comments:

NAZREE said...

macam menarik...buley join?

seliparburok said...

boleh2.. join lah. mana taw menang. sharing is caring. kan kan?? ;)

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest errr...selipar burok :p
gudlak ye ^o^

seliparburok said...

kamarukom - tenkiu2.. harap2 saya menang la yek. ngeheheh ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails