Thursday, February 10, 2011

Berita hari ini


Walawehhh, ghablajingga la hampa ni. Mak pak hantaq pi sekolah, hampa pi ponteng watpa? (Tengok Che Nah, kat Bintong lak tu, tanah jajahan hampa ni!)

Ni da kantoi, sapa nak pi settlekan? Mak pak jugak! Mentang-mentang la Perlis dok giat tanam anggur dengan tebu la niyh, hampa pon kunun nak menyahut seruan kerajaan la ek? Nak jadi apa? Tukang petik?!


Berita penuh di sini!



nota-pendek: Motif entry? Bukak-bukak online Berita Harian terus ada news kat Perlis, terus rasa nak buat entry. (Okayhhh, tu maknanya memang tak bermotif)

5 comments:

zureen-chan said...

wani, ni mesti port ponteng ko dulu nih..

seliparburok said...

hakhak.. aku ponteng p library je weh.. cayo tak?

seliparburok said...
This comment has been removed by the author.
MaMaikah? said...

tu diaaaaaaaa.. kakak senior dh bisink~ haha

seliparburok said...

budak2 zaman sekarang ni apa la nak jadi! ish2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails