Sunday, June 12, 2011

The Entourage

I wished that I was there and watched them LIVE!!




Sempoi la kali ni Mechy_Jan07 buat satu band 1Malaysia untuk Euphonius 2011. Yelah da hujung-hujung ni, kasik la can abang-akak final year pulak nak tunjuk bakat.

Ada melayu, cina, india, sabah-an, kelate-an, ganu-an, pahang-an, sarawak-an, kl-an, perak-an, kedah-an. Siap import dari Egypt lagi. Walaupon macam-macam jadi dari mula, dari nak carik lead singer, ada yang patah kaki la, lagu yang susah tapi still end up with a very fun-nice-cool performance.

Thumbs up guy!





Berdiri: Chun-Burn-Jayzee-Wapi-Marwan-Javier
Duduk: Zophor-Pikah-Marvin-Christine-Najwa




The Entourage (Tanpa Wapi)



source: Najwa & Zophor





Walaupon tak dok depan pentas, jerit-jerit-lompat-lompat, tapi tengok video pon da cukup enjoy. Mechi memang sentiasa meriah, dengar cerita ramai yang turun kasik support. Alah sedeh ohh tak tengok sendirik. Agak-agak pasni kalao ada budak mechi yang nak naek pelamin, bolehlah jemput The Entourage ;)







Can watch their performance right here:

3 comments:

Mohaimin Mokhlis said...

tapi kalau yg dlm entourage tu kawen camne lak?

;P

seliparburok said...

hmm. payah gak kan gitu.

cam tu aku je la yang perform. kekeke (agak2 ada tak yang nak dengar?)

Hazwan Arif said...

apsal yg tu pakai tongkat?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails