Saturday, June 4, 2011

A man forgets, but never forgives. But a lady, forgives. But never forgets. - therulesofladies.tumblr.com

Ahad lepas, Ila singgah utp. Ok, takla singgah sangatkan ila kalao dah dua malam tidoq sekatil. Pi kelas dia dok tidoq lagi, balik kelas pon tidoq lagi. Cet. Takleh bagi singgah selalu ni. ;P








Petang Isnin, terus laju ke Teluk Batik. Kesian Zureen, dia cakap tak pernah lagi p Teluk Batik. Nasib la final year ni sampai jugak kan. Ramai betol manusia sedangkan hari kerja. Agaknya sebab cuti sekolah la kot.



Teluk Batik.



Solat Maghrib, pastu singgah kat Marina Island, pulau buatan manusia. Jambatan nak ke Marina Island ni sangat cantik ok waktu malam.



Jeti Marina Island. Another gateway to Pangkor Island.



Serius berbincang.



Bola besi. Jeles oh tengok budak kecik boleh siap berdiri atas bola tu jalan-jalan.



Makan kat Teluk Muroh.









Jambatan ke Marina Island. Tak tipu, cantik!



Terminal jeti. Harga tiket sama rm10, tapi 5 minit dah boleh sampai Pulau Pangkor.



source: Google Image



Check out the websites:
Marina Island
Pangkor Pulau Pangkor.com
Kirapu.blogspot


6 comments:

Nadzatul Simaa' said...

weeeee... cantik jambatan tu ! masa aku p bulan 11 last year, x dak lagi pun ! jeti pun dah cantik ! cantik ! cantik ! banyaknya perubahan kat perak !!

Hazwan Arif said...

marina island tu kene naik bot ke?

penaberkala said...

Teluk batik, pangkor, lumut dah pergi
time tuh marina island xsiap lg
lama gila tak gi sebelah sana
klu best boleh pi ni
free ke nk ke marina island tu?

Nami yg Baiq said...

like entry ni...
lg like gambo first tu...
kkekeke~~

wanie... pasni kaloaku dtg lg,
kite g gunung lang plk k...
cm teringin plk.. ;)

ila nabilah said...

alamak...
atas ni aku tau...
ILA.

abg aku gne akaun aku wat blog..
sorry ;p

seliparburok said...

simaa: tu la pasal. taon ni bwu siap rasanya. alaa nanti2 datangla melawat perak lagi. hee

hazwan_arif: taklah, lalu jambatan tu ja.

penaberkala:aah, free. nama ja pulau. tapi aku tengok macam bersambung ja ngan tanah besar ;)

ila: ahahah. aku da agak. takkan la abang ko nak puji gambar ko kan. keh3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails