Friday, October 30, 2009

MECHI ITU MENAWANNNNZZZ

SEMALAM bila aku korek balik gambar2 dak mechi..

cm lawak lak.. mau2 kalo gambar candid..

macam2..

so aku upload masok facebook.. ley share ngan oang laen gk

n macam2 la komen kat situ. ada siap lupa style rambut las year..

sowi beb.. kalo ada gambar2 yang tak cun. hihi ampun belle pasal taik lalat ko

ada gambar ngah tido..amik gambar sendiri..aksi yang kurang bernas dalam lab..

2 la budak2 mechi 2nd 2nd.. tinggal 2 taon lebey je lagi kawan2




"alwayz proud to be mechianz"


p/s1: kalo masok dalam kelas mechi 2nd 2nd.. memang macam2 oang korang ley jumpak. ada yang pay act kat depan.. ngah wat esemen yang nak kena submit ari tu.. gosip2. ada maen bingo.. tdo.. duduk melengu.. ada yang try nak fokus tapi x boley2.. maen enset.. amik gambar bajet sendirik *aku ler 2 ngan zophor*.. dengar mp3.. maen game. senang cakap.. macam2 ragam manusia.. tapi 2 jugak menjadikan kita berjenis2 kan..

p/s2: sesape yang ada lagi gambar2 dalam koleksi sdrik ley share2 la yek..

4 comments:

cikminn said...

maen bingo tuh macam kenal jek sape..hehehe

budak meche 2nd 2nd slalu x sedar diri..tests blambak still blagak cool wlupon x study pape ag :P

kata2 ni ditujukan kpd diri sendiri juge..huhu~

wani said...

ahakz.. sama je ngan aku pon..

kunun cool.. tp lg 4 5 jam nk test da gelabah abes..

dlm exam siap crik pot baek punya sebelah dak2 pndai.. ihihi

zureen-chan said...

budak meki memang macam2...dari paling rajen nak mampuss sampai la yang tak penah nampak muke g kelas..
hua3..

wani said...

aah.. dak2 mechi "MACAM2 ADA"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails