Wednesday, April 7, 2010

ceritera semalam!

andai kata korang berT-shirt round neck 0 berseliparburok *seperti yang slalo aku wat* 0 rambut panjang atao kembang yang mengikot penilaian pak guard ada alasan untuk dilayangkan kertas kuning 0 tiada matrik kad *kalo ada tapi tak gantung clear-clear kat leher pon masih dikira berisiko* 0 perkara-perkara yang sewaktu dengannya


toksahla korang nak jalan dengan bangga sambil catwalk ngan tangan goyang kanan goyang kiri ala-ala nak berkawad semata-mata nak tunjuk eksen tak skema lalu depan hidung abang guard~




pakai macam ni pon da kena jeling kasaq!




"kamooo.. meh sini! apa jenis pakai matrik kad macam tu" *sambil menunjukkan matrik kad dia.. yer pakcik saya taw pakcik punya memang lawa*


aku pon sambil wat muka tak berapa innocent bertanya soalan yang tak innocent sangatla "ehhh.. tak boley ae pakcik cam ni??! ok wat" dush-dush


ngahaha.. nasib baek lepas. kalo tak ada gak melayang 30 hengget. dah la zaman kejatuhan wang ringgit niyh ;(



p/s: bila pagi-pagi da ada sekatan jalan~ kredit to brooch zophor +_+

2 comments:

penaberkala said...

seb bek tak pernah kena,haha

wani said...

aku pon tak penah kena~~ hampir-hampir tu ada lah..

sayang gak kot 30 hengget. da dapat baju selai tu.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails