Friday, April 9, 2010

feeling-feeling zaman foundation

bila nad add gambo-gambo time drama-english-2 dulu kat fesbuk, mao aku gelak guling-golek-tungging bila tengok.. aiyooo muka selebeh, selekeh, serabai syal. malu pon ada gak. anak sapa la niyh kan??

aku bab-bab berDRAMA ni memang ketaq lutut seket. sampai dorang asyik cakap "wani tolong la kasik ekspresen seket kat muka ko tuyh.. tone tu kasik la tinggi-rendah.. janganla keras sangat badan.. blablabla"

nasib korang la dapat grup sama ngan aku kan. da cakap kot aku benda-benda seni ni memang fail kot! seni lukis-seni tarian-seni lakonan-seni nyanyian semua pon OUT ('0~,)




pikah-aku-nad




time prektis~





nahvin-is-aku-rahim *sekor-sekor muka seket punya tak ikhlas* ;)





the BLACK CAT



p/s: banyak gambo yang da hilang time foundation sebab format laptop. huhu

6 comments:

nailaQistina said...

kurusnyeeeeeeeeeeeeeee rahimmmmmm

wani said...

haha.. kurus kan???

NaDiAaWiN said...

haha.. aku pun dh byk ilang.. tinggal yg tu je aku ada.. :)

wani said...

haha.. mmg kenangan siot lah~

walaopon aku rasa skang ni cam lg kelam dari zaman foundation.. tapi dlm gambaq ni cm dlu aku gelap gila kot. ;)

miss sunshine said...

rahim kurus gle..

mcm kna serangan cacing. hahaha

wani said...

hakhak.. smpai cacing ko ckp dia irda~ ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails