Tuesday, April 20, 2010

macam-macam 2

entah la this week boleh diklasifikasikan sebagai hectic ke tak~ satgi koi 10 da kena pergi chancellor complex nak deco booth.. *hati langsung tak semangat*


after maghrib tadi tido kejap. *sejuk ohhh hujan. hujan itu rahmat besar di bumi tronoh* bangun-bangun da macam-macam oang yg pm.. "wani ada contoh lab repot mantech last week tak?" "wani pergi deco booth tak?" "wani ada contoh projek econz tak?" kalao la satu soalan boley di'charge' singget, balik intern ley la gua melaram passo sebijik. ngehehe


esok da start EDX sampai khamis. woaaa tun mahathir nak datang. pheewit ;) dengan projek econz yang baru nak usha-usha soklan entah sempat ke tak nak siap by jumaat ni. 20% beb.


harap-harap ley 'fun'kan hati sambil round-round satu EDX. kena make sure ada ambik gambar banyak-banyak *wajib highlight besar-besar ni* nanti ley tampal kat fesbuk tunjuk kat budak inern. hikhik



"judge-judge EDX! korang jangan nak tanya soalan merepek-repek ae~ penat gua nak goreng kang!"

3 comments:

Faraheen Hazirah said...

good luck! :)

penaberkala said...

beshnya org blh masuk edx
btw, good luck
all the best!
kim salam kat dr mahathir,haha

wani said...

haha.. tenkiu2.. nanti meh la singgah booth aku yang x seberapa..

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails