Saturday, April 17, 2010

macam-macam

taken from budiey dot com, terkejot bila tahu yang achik spin da meninggal dunia~

" mati itu pasti, hidup itu insyaAllah "





kelas autoCad yang sengal. nasib baek ada cekgu yang hensem. boley gak wat cuci mata ngantuk-ngantuk. ngeh3





now i miss them. kalao lah kita boley reverse balik masa. aku nak balik ke zaman foundation. skema pon skema la. siapa kesah sebab aku ada korang.

sama-sama hidop time tak dak pape pon. pergi ipoh naek bas roadway cam naek roller coaster.

hari jumaat aku abes kelas islamic studies koi 4, korang lak koi 5. mesti aku tunggu korang call ajak makan USM
;)


bulan puasa lak sama-sama bentang surat khabar berbukak sambil tengok dunia baru










tiba-tiba rasa patah hati ;( tu la tengok lagi series absolute boyfriend. haa minggu ni ada nonton three idiots ngan the blind side. memang nais lah dua muvi ni!!

3 comments:

penaberkala said...

3 idiots mmg terbaek

zureen-chan said...

wani, g kelas autocad tu jgn cuci2 mate je. ilmu tu penting.. hehee

jgn nangis2 tau~ nnt aku kacau ko lagi.. hee~

wani said...

penaberkala : yess!! 3 idiots mmg sangat lah BESH!


zureen: yer2.. cuma smbil menyelam aku minum air seket je.. hakhak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails