Wednesday, January 5, 2011

Kusam

BOHSAN! BOHRING!
Kerja kol 8.30, aku sampai 9.39. Sebab memikirkan yang impossible kerja akan datang berbukit-bukit, slow-and-steady je aku bawak pagi tadi Perlis-Kulim.


My life is sooo pathetic!



Kan sedap kalao boleh aci-aci sembunyi macam ni?



Jumpak Liew je da kena tanya "Presentation u da siap?". Aiyokkk ni payah jadik student utp yang dah lekat kat kepala lutut depa - Sok nak present, malam baru nak stat carik point letak slide. Petang nak exam, pagi baru kalot print lecture note. Lol


Ohhhh.. Harini dapat sorang trainee bawah Liew. Nama dia Mira. Dia cakap panggil Melur pon boleh (demmm sebijik nama Amani dalam Tiramisu), tetiba nak tukar nama jadik Kuntum! Boleh? Dia cantik! Nak buktikan dia cantik, aku rasa ada la jugak 3 kali Poji ulang sebut perkataan cantik tuyh (Opsss salah! "Cute lah Wani oi" kata Poji *baca komen*). Nanti ada gambaq, aku show off okayh.


Dan ada yang datang membawa berita Kuntum telah disisihkan (tetiba panggil diri-sendirik Kuntum) sebab nampak Liew bawak Melur pergi tunjuk mesin-mesin kat bawah. Takpa, Kuntum tak kesah punggg (sambil angkat kaki pergi tidor kat surau). Lalala

.
.
.
.
.


nota-kaki: Hidup ni macam bola. Macam nak kena sepak je selalo!



Dah-dah jom layan lagu Wali Band ni


Kekasih Halal

Aku telah lelah
Memilih memilah mencari wanita
Siapakah dirinya
Yang kan menjadi kekasih halalku

Tiba-tiba aku terpana
Ada kejutan tak terduga

Dia gadis berkerudung merah
Hatiku tergoda tergugah
Tak cuma parasnya yang indah
Dia baik dia soleha

Dia gadis berkerudung merah
Bawalah diriku padanya
Takkan habis ku berdoa
Jadi kekasih halalnya

Jadikan diriku halal
Memeluk halal menciummu
Lekaslah jangan tunda
Untuk menjadi kekasih halalku

Itu itu dia gadis berkerudung merah
Hatiku tergoda tergugah
Tak cuma parasnya yang indah
Dia baik dia soleha

Taken from here

2 comments:

lipanboy said...

bile ms aku kate die cantik smpi 3 kali..aku ckp cute kot....

zureen-chan said...

sabaq ea wani.. aku ada.. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails