Thursday, January 20, 2011

Semusim berpraktikal - Farewell

Ini cerita biasa di hujung-hujung musim praktikal. Farewell, makan-makan, gambar-gambar. Ni farewell party dengan geng-geng engineer kat McD.

Betol-betol hari presentation bebudak Mechi. Makanya, kamilah yang ambik turn present dulu.

Tapi kesian la pulak kat Tajol, dia sorang terlepas nak present sebab waktu tu dah pukol 12 tengah hari dan engineer dia nak keluar lunch dulu.

Haruslah sepanjang masa makan, memang payah la nak nengok dia senyum (Haaa cuba tengok gambar bawah, mana da senyum kan). Tak habes-habes bagi ayat sedeh dia "Ahhh, korang bolehla senyum". Gila babeh sayu punya ayat.



Berdiri: Poji, Tajol, Farhan, Najwa, Aku, Nadia
Duduk: Looi, Su Ying, Kak Intan, Liew










Cukup la Poji oi, toksah drama lebeh-lebeh ;)

1 comment:

lipanboy said...

haha..nk gak dengki kat aku tuh..cis2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails