Thursday, March 18, 2010

yang diTAG dan mengeTAG

actually tak taw pon siapa wani yg ditag itu.. tapi since kita kan sekampong.. aku pon ngan baek hati wat tag niyh.. hehe


1) You have to print screen wallpaper that you are using right now



2) Tell us why you like the wallpaper

dengan penoh kejujurannya.. wallpaper tu sangat fakee!! aku pakai wallpaper windows 7 je kot. tapi since nak kena print screen kan.. aku pon tukar yang ni. sebab apa hitam puteh?? muka aku memang hitam pon. no doubt la kan. lalala~~ puteh tu hati aku kot ;)


3) Tag 10 people...

*zureen-chan
*moh the scorer +_+
*teddy-j
*zophoro
*cik mon
*hakim
*e-mom (aku tak penah tengok dia wat tag sesape)
*ila nabilah

8 comments:

Mohaimin_Ichi said...

haha
mmg tipu kalau letak gmbo sendiri besau2 jadi wallpaper
haha

wani said...

tapi jgn xtaw.. skang ni aku still maintain ngan wallpaper yg sama.. gambar aku sdrik.

yela.. sapa la yg tatap muka aku kalo bukn dri sdrik. heee +_+

MILLION DOLLAR GUY said...

aku kene tag..ok fine aku buat!!!
jangan terkejut sudah

wani said...

yesss!! aku memang menantikan ko wat tag aku tuyh. hakhak

zureen-chan said...

wani..
T_T
T_T
ni je aku mampu komen..

p/s: aku print screen wallpaper ko boleh tak? haaha

wani said...

amponnnn~~ gue lupa lptop lu saket..

hehe.. xpa2. pas da sehat ley wat tag aku niyh ;)

aShEMaSt said...

hihih..sapa lagi..mesti la tag orang kampung..hihii..pandai pun! ingatkan tak buat..baru nak marah.. thanks!

wani said...

mesti buat punya~~ hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails