Sunday, March 28, 2010

serabut

marah


geram


nak mengamuk



*semua pon ada*



kadang-kadang rasa nak cakapkan apa yang tak puas hati tapi aku ni jenis dua tiga minit pastu mesti rasa bersalah. tadi dalam kereta kena talk seket *actually more to advice.very good one*. "kau kena cakap wani.. kalau tak blablabla" aishhh tu la lemahnya aku.. tak cukup kuat untuk bersuara~




bersabarlah wahai hati. Kau permudahkan untuk aku ya Allah. sesungguhnya aku tidaklah sekuat mana tanpaMu

5 comments:

Mohaimin_Ichi said...

besau nye bear tuuu

muka wani mcm budak kecik yg tengah keriangan

padin said...

jgn marah2.. hehe kalau rasa nak angin satu badan je, gi cepat2 main layang2..

wani said...

moh : hehe.. mntak2 slalo hepi cm ni la

padin : tp kalo marah2 tgh malam cm na?? harusla nk maen layang2 pon x nmpk layangnya. hee

*pinky *winky *specky said...

waaa...
nak bear same ngan wanieee!!!! ;)

wani said...

2 bear pnjam je la.. abis amik gmbar kna bg blk. hee

ko kn da ada bear pink yg besar gedabak.. cukup2 lah. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails