Sunday, March 7, 2010

keep smiling +.+

very the hectic week lah!! this week & of course next week memang lagi la bersepah hidop aku..

2 test & 4 esemen menanti bila minggu baru bermula esok pagi *mecha & vibration memang nice sangat lah wat 2 hari straight*

tapi bak kata cik zureen.. kita kena la tetap tersenyum.. kan-kan??


kita kena la senyum macam ni sambil wat peace \/

*abaikan muka aku yang tak berapa siap. kenangan semasa STE, port dickson*



p/s: ramai orang cakap muka aku makin ketat~~ hihi. t aku amik spanar longgarkan balik urat-urat muka ni ae @.@

4 comments:

abdul hakiim said...

gud luck 4 ur xm la.. xbleh bt tgk ke org kiri kanan 2.. depa bleh bt
hehehe

wani said...

haha.. 2 la yg aku slalo wat ;)

abdul hakiim said...

bagus.. ni yg pelajaq selalu amalkan
huhu

wani said...

taw xpa.. lalala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails