Friday, March 19, 2010

aku suka baca buku teks!!

haha.. tipu ar tuyh kan!! ni pasal novel yang aku beli. tak minat baca sangat tapi beli la jugak kan. tak kesah la ramlee awang mursyid, nass alina noah, hlovate, norhayati berahim, ahadiat akashah.. suma pon aku belasah baca asalkan serasi ngan jiwa ;) buku english je akak ketaq lutut seket. rasanya novel sekolah je kot yang aku ley khatam..



tak sempat abes baca lagi, mr raizo da pinjam. ni mesti cik zureen promote lebey-lebey ni. hehe. ntah dia baca ke tak kan. takpe la since aku pon baca wat bedtime story je~~



boley tak motip aku beli sebab buku dia cam comei!! actually buku ni da dicompilekan dari 5 buah buku. alaa cerita budak-budak sekolah~ blog penulis



p/s: busy-busy pon sempat nak bernovel lagi kan. hakhak. tu suma alasan sajo~ +_+

4 comments:

zureen-chan said...

encik raizo baru bace 2 pages! aiyoo T_T tahun depan la kott die baru bagi balik kat ko nvl tu..hehe

wani said...

ngahaha.. bob bob!!

-J- said...

adeh...
bru ingt nk pnjm 9 nyawa tu ble nmpk gambo...
last2 ble dah bce..
rpenye dah ad orng pnjm rpenye...
huuu~~..
-_-"

wani said...

xpa2~~ aku ley suh bob wat penghantaran khas ke blk ko bla dia da abes bc.. hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails