Sunday, March 28, 2010

bila rasa looser sangat sangat sangat!

bila projek etp aku ada masalah.. aku boley sabar lagi. bila ada oang yang macam da abaikan kerja dia.. aku diam jek ngan budak tu. bila kepala serabut.. aku mengamuk dua tiga minit ja

tapi bila gambar 1000++ keping da hilang..aku tak taw kenapa aku boleh jadi emo sangat. aku cakap ngan member aku ok ja tapi hati masih susah~ wani wani. dulu time sekolah menengah aku suka pinjam baju akak *time masih muat lagi* pastu akak aku marah. time tu memang siap janji ngan diri sendiri. fine!! tak mau dah pinjam baju akak aku. tapi dua tiga hari pastu wat balik

sama gak kali ni. aku tak taw sebab apa gedik sangat nak pinjam dslr nash. walaopon risau *mahal kot* tapi semuanya okay sampaila time nak transfer gambar. maybe masalah ngan card reader kot. kalaula aku sabar dan tunggu kabel nash mesti semua ni tak jadi.

dah la satu haram gambar pon tak amik pakai enset. kalaula aku tak pinjam card reader tu. kalaulaaaa... maaf kawan-kawan. gambar semua da tak dak~~ huuhu




p/s: dua entry penoh ngan emo~~ sowiii. boley abaikan

4 comments:

~kuyam~ said...

jgn emo2...aku ade.meh sini aku tenangkan ko.hehe :P

wani said...

hehe.. cm 2 ko kna ar siapkan aku air sejuk.. bwu cool sket

NurulAtiqah said...

kaunselor aku pnah ckp~
dlm dunia xde word klu..klu tu mmg xptut ad dlm kamus idop~waaaa
hahahahaha
lpak babe..semua gmbr tu aku dh transfer msuk otak aku~huhuhu

wani said...

bapak terer ko zopo.. otak ko niyh ley wat external hard disk lah cm ni.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails