Friday, March 5, 2010

budak-budak ni memang nak kena +_+

nama je da intern~~ perangai tak berubah-ubah. suka plan lambat-lambat. haaa ni akak nak marah niyh ;) takpe la kita layan je la kan.. malam abis econ baru la nak godek-godek website ktmb tengok tiket. las-las naek bas gak. *kempunan akak nak naek train* koi 9.30 malam baru sampai pudu

soknya ke KLIA. akak kan jakun seket ngan kl ni. mana penah jejak KLIA lagi.. terus nak mengikut even kena mandi koi 6.30 pagi.




sunway lagoon pon fes time *kata anak jati perlis kan. gua kelam sudey*. tapi tak sempat maen banyak sebab sampai pon da agak petang. mencari rumah che nah kat shah alam memang sangat la over konfiden sebab tengok sign board ja. naseb jumpak. kalo tak memang ber'lagoon' atas jalan je la kan~~

soknya hamik kau suma ley bangun koi 11 pagi kan. mandi makan terus naek bas koi 2 petang. bye-bye ila bye-bye kajang *weh patotnya ko bwk aku p makan sate kajang lah ila*



p/s1: mekasih yek zopo susah-susah je hantarkan ke ktmb. jasamu akan dikenang ;)

p/s2: feewit~~ budak-budak intern memang matang kan. ngahaha

p/s3: tenkiu ae ila tumpangkan aku niyh~~ sariy still hutang aku lagi 2 eskrem sebab aku baru makan 1 kat rumah ko 0_0

4 comments:

Afiqah Mohammad said...

hohoit. bila nak ajak aku plak? haha

wani said...

ang la weh kena ajak aku p kuantan~~

-J- said...

perasaan ak je ke org2 dlm gamba tu nmpk cam makin gemuk???...
hahaha...

wani said...

orang2?? aku x tmasok kan?? hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails