Sunday, March 21, 2010

hasil menye'stalker' blog

ehhh.. aku bukan stalker tegar ae!! kadang-kadang jek kalo da boring tahap cipan pon boley mampos. mula la tangan ni gedik nak link link link. ada sekali aku usha-usha satu blog niyh.. aishhh ada lagu la plak *aku tak suka sangat blog yang maenkan lagu sebab kekadang aku pasang winamp, jadi macam-macam bunyik lak yang kuar* tapi kan lagu blog ni macam besh *harmoni seket, klasik seket-seket tapi tak la sampai ley masok klasik nasional kot* ~ so next visit.. ada lagu tu lagik. so aku pon bertanyakan kat cik google siapalah punya lagu kan.. siap dengar dianya lirik terus taip. then tadaaa...



AIMAN - Teman Biasa


Berdebar saat mula bersua
Kaku menahan kata terpesona
Dan malu segala bicara jiwa
Hingga angan terlena bila jumpa
Walau sepandang mata

Chorus :

Siang malam berlagu cinta
Penuh indah melodi kita
Terang bulan tersenyum sama
Di hanyut asmara

Merindui selama resah
Masih wajah setiap kisah
Beterbangan rasa gelisah
Kasih percayalah

Selalu dalam hati kau menemani
Meredai sejuta mimpi
Yang telah lama membelai sepi
Menjadi memori

Suara mu menyentuh kalbu
Pada waktu tiada jemu
Hanya satu ku terus menunggu
Seandainya kau tahu
Tulus janji ku

La la la la la la la

Sang bayu menyentuh renungan
Rupanya bayangan
Mainan perasaan berpanjangan

kehadiran bagi nya cuma
Ku teman biasa
Akur menerima

Chorus 2:

Siang malam berlagu cinta
Penuh indah melodi kita
Terang bulan tersenyum sama
Di hanyut asmara

Merindui selama resah
Masih wajah setiap kisah
Beterbangan rasa gelisah
Kasih percayalah

Selalu dalam hati kau menemani
Meredai sejuta mimpi
Yang telah lama membelai sepi
Menjadi memori

Suara mu menyentuh kalbu
Pada waktu tiada jemu
Hanya satu ku terus menunggu
Seandainya kau tahu
Tulus janji Ku

Melangkah momen ke momen
Mencari penjelasan
Sudah ku temui kenyataan
Tidak mudahnya berharapan

La la la la la la

Teman biasa

9 comments:

*pinky *winky *specky said...

aku nak versi yg ko nyanyi!!!!

nakkkk

nakkkkkk

nakkkkkkkk

hahaha~~

wani said...

meh2 datang utp.

aku nyanyi personal utk ko~~ hikhik

Mohaimin_Ichi said...

ak nak kau nyanyi personal utk ak gak
ngehehehehehehe

wani said...

aiyokkk~~ byk la plak request. hikhik

cm ni aku kna la tgk timetable aku dlu. ngehehe

Mohaimin_Ichi said...

aku mau personal
xmo konsert
hahah

wani said...

ohhh demand niyh.. cm ni kna mntak bayar lebey sket la.. hikhik

Mohaimin_Ichi said...

aiyo
kena charge ke?
ingat free td
heh

wani said...

ye ar.. nk kna train dlu kot anak tekak aku niyh ;)

Mohaimin_Ichi said...

haha
asalkan aku leh dengar ko nyanyi
berbaloi la.
ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails